Skovtårnet

Der er ingen tvivl om, at det er en unik naturoplevelse, man kan opleve ved Skovtårnet. Det 45 meter høje skovtårn ligger i Gisselfeld Klosters skov, hvor du har mulighed for at se skoven fra helt nye perspektiver.

Camp Adventure

Camp Adventure danner rammen for en masse oplevelsesrige aktiviteter. Her kan bl.a. nævnes Skovtårnet, klatreparken, glamping og boardwalking. Der er yderligere tiltag på vej.

BonBon-Land

I det sjove, vilde og skøre sommerlands univers med forlystelser, som børnene elsker, er der lagt op til en sjov dag for hele familien. Når billetten er betalt, kan de mange forlystelser prøves igen og igen.

Holmegård værk

Her kan du komme helt tæt på og blive blæst bagover af historien om Danmarks første, sidste og eneste eksisterende glasværk. Bl.a. er Provence-skålen, Lotus-stagen og Blixen-vasen tænkt, formet og født her.

Gisselfeld

Over 40.000 besøger årligt parken for at nyde den gamle renæssanceborg, den blomstrende slotspark og de omkringliggende naturperler. Gisselfeld Kloster er for alle, der elsker oplevelser, natur og gamle fortællinger.

Eventyr ruten

Gavnø Slot, Danmarks Borgcenter og Faxe Kalkbrud er nogle af de oplevelser, I kommer forbi på Eventyrruten, der er 130 kilometer fordelt på 5 etaper. Det er en rute, som er spækket med oplevelser for hele familien.